Kalas

hellu alla morgonpigga där ute!
Nu sitter jag är igen fast jag har bråttom, morgon har precis börjat, Kalle har åkt iväg för att köra fyrhjuling, jag & Leia ska ta & åka ut till mamma & pappa, jag ska baka lite, släkten kommer i eftermiddag & ska fira att jag har fyllt år, sen är det middag iväll 6 jag hoppas på lit party!
Dom senaste dagarna har det bara vart jobb, jobb & åter jobb.
Igår innan jobbet så va jag ut i stallet & red Arez & Bosse :)
Va jätte härligt att få komma ut i den fina solen :)
Lite halvt galna hästar som det ska va :) Vi pulsade fram i 180 i snön :)
Sen jobba jag till 22:20 sen vart det hemgång & byta om sen kom Kalle & hämtade mig hemma, han hade Carro & Robban med sig i i bilen, träffade upp Putte, tobbe,linus,hilda, davve & en massa fler & stod & snacka skit & drack lite öl, sen åkte vi förbi Max & käka på vägen hem. Somnade direkt & nu sitter jag här :P
Har väl hänt en massa mer men jag har inte tid & skriva det :P
Men men ska uppdatera lite bättre. Men Hare så bra så länge! Pussss

dum dörr & nacksmärta

Jaha, ÄNTLIGEN har man kommit innanför dörren.

För att börja dagen så vaknade jag när kalles klocka ringde när det nu va, va väl lika bra att pallra sig upp & duscha & äta lite frulle, sen va det väl dags att gå till tåget, (eftersom kalle skulle åka till Västerås & jag skulle jobba 12-22 så kom jag på att Leia kanske inte ville va själv då så jag ringde mamma igår & bad henne stå på perrongen i Knivsta så kunde jag bara dumpa Leia där & sen hoppa på tåget) Iaf väl framme till tåget (kom alldeles för tidigt, fattar inte varför jag promenarar i sån rask takt när jag går med henne haha) jaj aväl framme så satt vi & vänta på tåget sen var det dags att kliva på. Väl på tåget satt det en hund brevid oss & Leia gnällde hela vägen ( ni som har hört henne vet hur hon låter när hon vill ha något,lekahar tråkigt)
Så jag lämnade henne hos mamma ( jag hade sagt till mamma att jag satt i andra vagnen, det blir ju det när ,man kliver på i Uppsala. Men hon trodde jag menade andra vagnen från loket så jag & Leia fick oss en spring tur)
Sen har jag bara jobbat, jag fick gå 1 timme tidigare för att det va lugngt, träffade evelina & adde på jobbet också :)
men nu när jag väl kommer hem så hade Kalle låst med det övre låset på dörren också, så tror ni att jag fick upp det eller? Nej så klart inte. Gud så irriterad jag vart, så jag ägnade typ 40 min åt att försöka få upp den jävla dörren! GAAH!
Jaja det finns större problem här i världen nu sitter jag iaf här, kalle ringde & sa att han är hemma om 1,5 timme, så jag ska nog & ta & spela lite Guitar hero, Jobbar 16-22 imorgon.
Hoppas på att få lite massage ikväll, har så sjukt ont i nacken :(

Ha det bra allihopa!
Puss på er!

temle dagen va re!

jahapp då satt man framför denna dum burk idag igen, har precis kommit hem från jobbet, det va ju semeldagen & vi hade bokrea också så det va ganska mycket folk idag..
Jag är så sjukt trött idag,, Hade tvätt tid igår kväll & Kalle va på möte & jobbade så jag sprang upp & ner.. Sen bestämde jag mig för att baka ( shit va jag bakar nu för  tiden) så jag satte igång att göra kärleks mums.
farmor ringde precis när jag börjat för att fråga hur det va, sen hörde hon att jag vispa & fråga vad jag gjorde. Snoddas sa jag, hon ba du vet att kl är typ 12 & du sak upp tidigt imorgon & jobba va?
Shit va klockan springer iväg ibland, jag som hade bestämmt att jag skulle sova tidigt, Suck!
Jaja nu sitter jag här & väntar på att mina bebisar ska komma hem, hoppas han har köpt med sig köttfärs så kan vi äta tacos, vill bara äta gott & mysa ikväll..

Mamma & jag pratade i timmar igår i telefon om allt & ingenting, vi bestämmde iaf att släkten ska komma hem till dom på lördag så ska vi fira mig.. & sen ska vi nog käka middag där också, iaf jag. Kalle skulle ut & köra fyrhjuling.
& jag ska få träffa Axel, saknar honom jätte mycket, det va alldeles för länge sen vi sågs!

Nu tänktejag spela lite Guitar hero, egentligen borde jag städa, Men jag orkar verkligen inte, kalle hade börjat att städa idag såg jag när jag kom hem, badrummet hade han gjort jätte rent & köket & plockat i lite lådor :) så duktig så!

Gud så ja älsakr min lilla Karl-skrutt! <3
vi mot världen!

Men hej på er så länge!

Dr. Börje

Jahapp, inte hunnit sitta här på ett tag men kan väl dra lite snabbt hur dom senaste dagarna har varit,
På lördagen satt jag ju bara hemma & spela guitar hero & sprang ner på hörnan & beställde en pizza, bakis som man va. kalle kom hem senare, han ringde & sa att han va hungirg så jag slängde ihop nått så stekigt som fiskpinnar & potatis mos ( orkade ju inte ens laga mat till mig själv så det fick duga)
Senare på kvällen så åkte vi utt till Almunge ett gäng för att åka lite bil på isen. Pojkarna roade sig med att åka runt runt & jag drack öl. Sen åkte vi tillbaka till stan möte upp dom andra & snackade lite skit sen vart det till att åka hem, Carro & Davve följde med oss hem. 
När vi kom hem såg det ut som ett bomdnedslag för hundarna hade levt rövare, så igår åkte Boss hem till sin förra ägare pga att det inte funkade att ha både här hemma om dom skulle leva rövare hela tiden & förstöra allt. jätte tråkigt, hade verkligen börjat gilla hunden :(
Men så satt dom iaf här & drack lite öl, sedan körde kalle hem dom. Jag somnade som en stock & i går så jobbade jag 15-22.15.. Va sköt att jobba igår faktiskt, lugnt & behagligt.. Fick skjuts av super Hakio ner till station för att sen ta tåget, bakade en kladdkaka åt min karl när jag kom hem,, jag svullade popcorn sen vart det bara mys framför tv:n..

Nu sitter jag iaf & väntar påatt Evelina ska sluta skolan, hon ska följa med min till veterinären med Leia som ska få sin 2 års spruta. Men hon är ju inte snabb..  Haha..
Sen vet jag inte vad som händer, Kalle skulle nog ut till mina päron & pilla & fixa lite i deras kök,, har tvättid ikväll också >.< usch så tråkigt.. men men nu ska jag göra mig i ordning & ringa & tjata lite på Eve ( som dessutom är omöjligt för jhon har cp telefon) just det, jag lämnade äntligen in min mobil igår också, så nu har jag värsta stekar låne telefonen.. hahaha.. Puss på er!

mår inte som en prinsessa idag inte.

Jahapp då satt man här igen bakis & jävlig, fy fan säger jag bara ;D

Gårdagen var jätte trevlig, Eve,Madde,Sofie kom över först så vi 3 började göra i ordning  bålar & sen gjorde vi pizza sen kom karln hem från garaget så han fick lite mat med, sen kom Sofie,Linnea,Natta & Elina också. Så va det bara att börja dricka & snacka skit, vi drog igång Lips & satt & sjöng för fulla halsar.. haha fy fan så kul vi hade..
 
Sen spelade vi sanning & konsekvens den elaka versionen (som jag bla fick av Linnea) :)
Hahaha ja du det slutar inte bra efter en massa bål,cider,öl,vin, baileys mm,, Hahaha..
så höll vi på & spelade,sjöng,dansa & snacka skit.. Klockan drog iväg & det va väl dags att börja röra på sig, Jag & evelina slängde på oss lite kläder (eve höll ju iofs på att byta om hela kvällen då de va jätte svårt att välja? hahah)

Så skulle hundarna ut & rastas också.. Natta & Elina ville promt följa med & hålla hundarna. Gärna för min del.. haha Elina flög som en vante efter Boss & Leia va lös så Natta höll på att plia henne för fullla muggar, sen att hon sket i att lyssna på henne det va väl en sak :P Så jag fick assistera lite på sidan & Natta va lite tvär över att Leia va så lydig ( mot mig) & litter bitter för att hon total sket i henne haha ..
Ah du kul hade vi..
Roligast va väl ändå när båda satte sig & bajsa & Elinas min! hahaha hon visste inte vart hon skulle ta vägen.. Så jag sa det att plocka bajs ingår även när man har hund & är ute & rastar dom men det vägrade dom haha ..

Väl uppe i lägenheten igen så skulle Natta & Elina ha vin. & skumt nog så insåg jag att vi inte hade någon vn öppnare, så jag & madde for ut i trapphuset & knacka på hos grannen, men ingen öppna, så det vart att öppna med kniv.. ahah det funka det med, korken i flaskan & en kniv som stack upp ur öppningen..

Jaja, Natta & Elina skulle vidare till Elinas syrra, Så vi gjorde också oss i ordning, sen var Nille snäll & skjutsade ner oss på stan, haha vi hade inte räknat med att han skulle ha nån med sig så vi fick tränga ihop oss i bak :P

Väl nere på stan skulle det tas ut pengar sen vart det att vi gick till people, kan ju säga att jag va inte så imponerad, det sög faktiskt ganska hårt, men vi gjorde det bästa av situationen & dansade & beställde drinkar, det höll ett par timmar men vid 2 bestämmde jag mig för att gå hem, ringde & sa det till kalle som hade dragit hem till carro under kvällens gång ( han ledsna nog på att ha bara en massa damer hemma) :P & Evelina sa att hon skulle haka på mig hem & hämta sina saker så skulle Adde hänta henne, Madde skulle också med.
 Men på vägen efter mycket skratt & kiss pauser så skulle Madde vika av till Elinas syrra ist så skulle dom ta bussen till knivsta för att Elina skulle hem..
 Hundarna vart jätte glada när vi kom hem & jag va jätte hungrig, Adde ringde & Evelina sprang ner, Jag gjorde Spaghetti, gud så gott. Så försökte jag sätta mig vid datan men ingen av dom funkade, (insåg imorse att det va för att jag hade flyttat på kablar när ja koppla in xboxet igår) ;P
Så sen vart det att gå & lägga sig, Kalle kom hem & vi hann kramas sen somnade vi, hans klocka ringde nu imorse kl TIDIGT & usch vad jag inte mådde nå bra,. Kalle gick iaf upp & fixa kom & pussa på mig sen åkte han iväg & skulle köra fyrhjuling,
Jag tänkte att jag va tvungen att gå upp & städa, för fy vad det såg ut, Glas & flaskor & presentpapper överallt, men jag somande om & vaknade typ vid 12 haha usch, jaja jag gick ut med hundarna en sväng, dom stackarna som mött mig måste blivit liv rädda, såg ju ut som ett vandrande lik som åkte efter 2 stora hundar... Haha men det va precis så jag kände mig,, Upp igen efter en stund & började städa, gud vad med saker.. & insåg snabbt att alla måste ha bytt kläder här för det ligger en massa som inte är mina i soffan i hallen :P
Haha jaja, nu sitter jag iaf här & får synda för gårdagen & proppar i mig godis i hopp på att bli lite piggare, nej ska man gå & laga mat kanske, nått lär man ju hitta på, gå långis med vovvarna kanske. Heppåer!

Grattis till mig!

Jahapp då fyller man hela nitton år idag då!
& bästa presenten av allt! jag fick ta Boss för Kalle :)
Så nu har man 2 bebisar här hemma..
Jahapp kan ju säga att jag har jätte bråttom egentligen då det kommer en massa folk snart.. men hinner väl skriva nån rad iaf..
Kalle kom hem i natt vid ett eller vad det va efter att han vart & jobbat men muffins & kakor på sängen :) aw söta han.. sen vart det till & sova, Boss va lite orolig & skällde lite & Leia va en liten bitch, han fick inte röra nått som va hans.. Låna han en leksak eller ett ben av henne va hon snabbt där & tog det :P
MEn men det löser sig snart :)
Imorse kom iaf Evelina & Madde hit & hämtade mig så åkte vi upp till Gränby & skulle handla lite mat & grogg virke, ska göra bål till kvällen :)
Men dom hade inte våran grogg mix xå vi fick åka till Ica Maxi :P
Efter det bar det av till arken & inhandla lite sker, sen bar det av till Fyrislund katt & hund där jag köpte ett nytt halsband åt Boss & ett parkoppel. Sen åkte vi & käka på Max. Mums :)
Sen bar det av tillgranngården där jag inhandlade lite salvor & bandage till Boss tass för han har eksem.. & lite leksaker & likndande..
Så nu har jag nyligen kommit hem & börjat städa, Kalle åkte till garaget & tillbaka till djurbutiken då jag råka köpa ett för stort halsband :/
Nu ska jag ta & gå ut med vovvarna & sen hoppa in i duschen sen blir det till att göra mat & bål sen kommer folket. Utgång ikväll, hörs imorgon om jag itne är allt för bakis! so long! Love ya!

Kallt om öronen!

Jahapp, då har jag precis kommit innanför dörren.
Har vart ut till farmor som sagt, jag & Leia åkte tåg dit så kom farmor & börje (farmor hund) & hämtade oss.
Sen plockade vi upp Evelina på vägen.
Väl "hemma" så vart vi hungriga så farmor lagade pannkakor åt oss. (hon gör VÄRLDENS godaste!)
Sen satt vi & funderade på vad vil skulle göra.
Det vart att vi tog farmors bil hem till evelinas mamma där hennes lillasyrra & hennes kille va. Åkte dit för att kolla på hans hund & låta Leia & han leka.
& Jocke som han heter måste bli av med sin hund..
& gissa vem som vart kär! SÅ kär!
Typ den snyggaste & gosigaste hunden jag träffat på länge!
Jacqueline vill ha!
Vet inte hur jag ska lägga upp det för Kalle bara :/
Men men det får vi se.. ska ta det med honom när han kommer hem (om jag är vaken)
Han ringde när jag va hos farmor & sa att han siktade på att va hemma till 12 men man vet aldrig när det blir.. Dom är ju som små barn när dom är ute & kör, kan aldrig sluta :P
Så vi gidk ut med hundarna ett tag. Leia va en liten bitch som inte tillät Boss att lukta på henne, då vart hon sur men hon skulle minsann lukta på honom, haha hon e bra rolig.
Sen gick vi in på ett dagis område där vi släppte dom & oj vad dom lekte, sprang & jagade varandra som idioter, & Boss hittade en boll som dom lekte med, så Leia kom ganska snabbt fram till att han gillade denna kille :P
Sen gick vi hem till dom & satt där ett tag & snackade skit,
Sen bar det av att åka tillbaka & lämna farmors bil, Adde kom & hämtade Evelina ganska snabbt sen så gick jag in & kollade till Kevin & hans polare som satt & spelade tv-spel.
Sem gick jag in & pratade med farmor. Vi snackade om vad för olika sorters bålar jag ska bjuda på på fredag..
Sen gick jag ner till bussen, som skulle gå 20:22 men gick typ 20:38 >.< Skit-lantis-bussar,
& väl på bussen så satt det en massa folk som gick nån årsklass under mig på Thunman, Gud vad dom va taggade på att gå ut iaf.. Dom satt & skrek (jag tror dom försökte sjung) som galningar.
Jaja hoppas dom hade kul,,
Så nu sitter jag här, har tömt diskmaskin & plockat in en ny.
& nu ska jag nog ta & spela lite Guitar hero tänkte jag (A)
Men vi hörs vet ja! haha
Puss på er!

Sov morgon! :D

God morgon allihopa!

Jag har haft en skön sov morgon idag..
vaknade för en stund sen att min underbara karl hade krypit intill mig & låg & kliade mig på ryggen. Gud så jag älskar han.
Så vi låg & bara mös ett tag.
Sen gick han upp & duschade, & nu har ha nåkt iväg till garaget, han ska till Västerås & åka fyrhjuling. (ovanligt, icke)
Så nu sitter jag här i mina mjukisbyxor med en lat hund sovandes bredvid fötterna som vanligt.
vi ska ta & knata ner på stan snart tror jag & lämna in min mobil som håller på att rasa i bitar,.
Sen ska vi ta tåget till knivsta & åka hem till mor & far & farmor.
& kika till min lillebror som e ensam hemma då min mamma är i Norge & jobbar & min far i Thailand & jobbar.
Sen kommer Evelina över.. Va väl tänkt att jag skulle åka till henne men eftersom Kalle har åkt iväg så har ju jag Leia & Evelinas karl är allergisk & hon tror att hennes katt kommer bli livrädd för min lilla bebis så får vi ta det hemma hos dom :P
Så jag ska väl försöka skriva lite mer ikväll men nu måste jag springa,,
Tjingeling!

lata x 2

Jaha, här sitter jag i fotöljen framför tv:n som även får assistera data skärm, Leia ligger i sin säng nedan för mina fötter & snarkar som en gris.

jag väntar bara på att Kalle ska komma hem från jobbet så vi kan krypa ner i sängen & kolla på nästa film av beck..

Men jag kan ju passa på att berätta lite om min dag så länge.

Dagen började med att det vart tidig uppgång (usch) för att hinna till bussen som gick kl 8 till eckerö.
& eveline hade spenderat natten på våran soffa. Så väl framkommen till busshålls platsen insåg vi att det verkligen bara va gamla tanter & gubbar som skulle med, men va fan gör det.
Vi skulle ju bara dit av en anledning, handla. ;D
Så där satt vi på bussen & snacka killar & hur gamla vi har blivit fort & en massa minnen, Tyvärr så umgås vi inte lika mycket som förr eller så mycket som jag skulle vilja men det ska vi ändra på. Vi får klämma in det emellan jobb/skola, familjer & utflykter. :D
Väl framme så va det in & köa för att få komma in, tanten i luckan kollade på ett par gånger när hon sedan bad om att få se om legitimation, haha, jag fick en liten panik känsla av att jag inte hade det med mig, men efter lite grävande i min enormt stora plånbok som min karl påpeka att det måste va en väska så hitta jag det.
& till vår stor glädje frågade hon om vi ville sitta kvar på båten när den va framme eller ville kliva av.
Det är tydligen något nytt dom har börjat med, förut fick man ju alltid hålla på & stå i kö för att kliva av för att sedan gå igenom en komtroll & lämna biljett för att sen kliva på igen. SKIT DRYGT! :P Så efter lite stämplande så kom vi på.Så väl inne på båten så skrek vära megar efter mat, hade bara slängt i mig en liten skål yoghurt & müsli & en halv macka. (den andra tvingade jag i evelina efter jag dragit upp henne) så det vart köttbullar med potatis mos. Sen bar det av till taxfreen där det vart inhandling av sprit,vin,cider,öl & massa annat gott.
Sen bar det av till baren där det beställdes in mumsiga drinkar.
Sen vart det lite spelande också.. Fan va vi spelade på dessa maskiner! Spelmissbruk! haha..
Tiden for iväg & det va dags att gå av & åka hem.
Jag började läsa en bok på bussen vilket jag inte skulle gjort då jag började må as illa. Så jag bestämmde mig för att vila ögonen lite ist.
Jag tok slocknade med huvudet hängades neråt. ( & min kära vän är ju så snäll att hon puttade tillbaka det, ICKE)
hahaha så jag vaknade med jätte ont i nacken & eve ba: ja du satt med huvudet hängandes framåt & dreglade...
haha.
Nu började vi närma oss Uppsala så jag ringde Karl pedal & bad han hämta oss. så vi fick packa in allt i bile, sen bar det hem till oss.
Väl hemma vart det tillbaka till det vanliga livet. plocka diskmaskin & fixa.
Jag bakade en massa bullar här om dagen också så vi värmde på lite bullar & drack saft,
Sen skulle Adde komma & hämta Evelina så jag började laga mat. Det vart wok med kyckling & nudlar. Mums..
Sen for Kalle iväg till jobbet..  Så har väl min dag varit idag.
Men men, ska försöka va duktig nu & skriva så fort jag hinner.
Ha det bra!
Puss på er!

Då va det dags!

Då har även jag dragits in i denna stora blogg värld,
Det är väl bara att börja, ni som känner mig vet vem jag är & vad jag pysslar med, ni som inte gör det, synd för er!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0