tjejdag!

klockan ringde kl 8 imorgon, vart till att promenera till donken imorse med leia för en kaffe & frulle, sen kom eve & hämtade mig här hemma så vart det till ikea & handla lite & käka, för att sen åka hem till mig & lämna bil & hämta leia busan, ner på stan & fixa lite ärenden, ta en kaffe på waynes & sitta vid ån & vänta på sandra :)
Kikade lite på stan & sen hem & lämna katten & bära oss av till knivsta, hem till anna för att kolla på smycken (som slutade med att jag kom hem med alldeles för många ringar,halsband & armband :D skit bra!)

Sen vart det till att åka & käka, hem till eves mamma,lämna sandra & sen skjutsa mig till tåget..

Har nu duschat & fixat, ska väl ut med leia nu sen sova! Ska jobba 9.30-19.00 imorgon, kul? ICKE!

Aja, ha en bra kväll & tack för idag tjejer!

Puss

(gud så vi har åkt runt & garvat,pumpat musik,fnissat,pyst & haft skojj!)



Söndagsklubben vare..

Jahapp då va man hemma igen då, va ner på stan & kika lite, köpte bla annat en present till kalle, kanske inte ska skriva det här, han kan ju trots allt läsa detta kanske.. Sen vart det cupido & handla sen gick vi ner till ån (jag & Leia) käka lite men va nog inte så hungrig som jag trodde, eve ringde & fråga om jag skulle med till gränby, gick hem & vila en stund sen kom hon,Linda & Jocke & hämtade mig..

Jag handlade lite saker, strumpbyxor x2,lite smått på kicks, & ett par skor.. Grymt fina :) Kommer få väääldigt ont i fötterna bara.. va ju ett tag sen man gick i högklackat, jag är inte född till det kan jag lova!

Sen fika vi sen vart det hem gång..

Måste hitta nått att ha på mig på Sandras skiva , det är tema R,(allt som börjar på r, typ randigt,raggare,rosa) FÖRSLAG?!

Jag tror att carro är på g över hit, de är tydligen söndagsklubben idag, Kalle e på g hem nu som jag fattade det & måste stå ut med oss & köra runt på oss :P

Så nu ska jag plugga lite teori,egentligen borde jag verkligen städa, Men jag orkar inte!! Blääpåmig..

Jaja, slänger upp en dålig men söt bild på dom nya skorna :)

Puss




trött & utråkad..

Jahapp, då va det ännu en solig söndag, & jag ligger inne i sängen..

Gårdagen spenderades som sagt ute hos westas & mini, vi grillade & drack lite :) Sen vart det tidig hemgång, till garaget en sväng innan vi skulle hem, jag somnade sittandes i soffan.. Så det vart hem & sova direkt. Kalle som ju nån timme efter vi handlat, borde kanske jag också gjort.. Ner i sängen & somna på en gång iaf..

Nu ligger jag här & funderar på vad man ska göra.. Kalle har åkt iväg & kört fyrhjuling :(
Jag ville ju hitta på nått tillsammans ute i det fina vädret, men han åkte ut på egna äventyr han..

Jaja, jag ska nog ta & gå ut med leia & gå ner på stan & försöka hitta nått åt gubben som fyller år i veckan..

Sen ska jag ev haka på eve & syster till gränby om det inte blir allt för sent, ta en fika & snacka skit & kika lite :)
Behövligt just nu :)

Jaja ni får ha en bra dag! Ut i solen med er ! :)

Pusss

Allt kan vända snabbt..

Sorry för dålig uppdatering..

Hänt ganska mycket dom senaste dagarna, i onsdags kom nina & frågade mig om jag kunde komma på möte på torsdagen som gällde förändringar i butiken som även gällde mig, fick en klump i magen & gick & pratade med lite folk, kom snabbt fram till att det va väldigt många som skulle på mötet, vet inte om det kändes lite bättre, vore ju konstigt om dom skulle sparka så många, det va nämligen den magkänslan som kom direkt när nina pratat med mig.

Vakna på torsdagen & hade fått alldeles för lite sömn, åkte ut till mamma med leia, rensade mina garderober jag har där, hittade lite fint..

Sen vart det att köra till märsta där mamma köpte ett stort ute kök, med grill,kokplattor,diskho..

Sen bar det av till maxi, ett tu tre så va man av med jobbet, & jag va ju inte ensam av det, hela 27? pers!

Just nu vet jag inte vad jag ska säga, vill inte ens prata om det, orkar inte skriva nå mer om det..

Så vi lägger ner det..

Gårdagen spenderades först hemma, sen kom kalle hem & vi åkte till knivsta, va förbi ica kniven & mötte upp farmor, tog tbe spruta & sen handla lite, farmor tog leia sen åkte vi till evelina.. Eller ja hemma hos hennes mamma som var bortrest, & grilla med ett glatt gäng..
Det va jätte kul, & jätte skönt att komma iväg & hitta på nå skojj ist för att sitta hemma & tycka synd om sig själv, har försökt hitta lite jobb,(vilket jag iofs har kollat runt det senaste året) men det ser ganska mörkt ut tyvärr..

Nu ligger vi i sängen & bara latar oss, vaknade imorse & mådde bra, skönt :)
Kalle mådde desto sämre ;P
Vart till att knata till donken & köpa fruskost :)
Sen bar det av till garaget & tvätta bil, ut till farmor & hämta Leia, sen nu har vi precis kommit hem efter att vart & stor handlat..

Ikväll ska vi ut till Nicklas & Sofie ute på landet & grilla :)

Ska försöka få nått gjort nu kanske, egentligen skulle jag bara vilja krypa tätt intill kalle & göra som han verkar ha gjort, somna in i en eftermiddags lur, men då komme rjag ju aldrig vakna igen..

Jaja hej på er så länge!

blää

usch idag va en sån där morgon där man inte vill vakna, jag mår inge bra alls, har inte sovit nå bra, svettas & frysit om varannat & mådde riktigt illa när jag vaknade & ont i huvudet & öronen :/

Aja, bara kämpa på, nu ska jag ut med Leia & försöka få i img lite frukost/lunch?
Kalle skulle komma hem på lunchen..

Jag börjar jobba kl 17..

Jaja hej!

Vart tog solen vägen då?

Ja min dag har inte varit så intressant, helt dö tråkig egentligen men men ..
Började med att jag försov mig (otippat) men jag trodde inte klockan va så mycket igår, hade ju planerat att gå & läga mig tidigt, men jag råka bara dra ögonen förbi en klocka igår & insåg att klockan va fram mot midnatt, Inte bra!

jaja jag han ju till jobbet i tid iaf, missade det första tåget bara ( brukar åka ett åg tidigare när jag öppnar för att vet att jag kommer i tid & tycker om att hinna & sitta ner & andas & äta lite frukost innan)

Men men idag va det helt dött på jobbet, shit så tråkigt det va,sen vart det ju helt plötsligt fullt med folk när jag skulle gå hem såklart, & så va det en sån där undebar kund som inte har insett att man ska lägga ner flaskorna på bandet strax innan jag skulle gå så ramlade en 2 liters cola ner precis framför mig & började spruta hej vilt.. SUCK!

jaja när jag gick in & skulle lämna min låda så fråga jag lillan vem det va som stängde info imorgon ( ihopp on att det typ va mia för att jag vbet att hon gärna jobbar mornar & jag tvärt om, dels för att det suger att gå upp tidigt & för att leia får vara själv hela dagarna nu när kalle börjat jobba, & självklart va det hon, så jag fråga lillan om jag fick tag på henne & hon tyckte det va okej om vi fick byta,  det va okej, vem mötte jag i dörren då? Mia såklart som sa gärna! jag hade tänkt fråga om det va nån som ville byta med mig) Så det va riktigt skönt :) Kan jag sova ut imorgon :)

Jaja jag hann med bussen iaf, men när jag kom ut va det ju skit kallt! Imorse när jag & andreas va ut & rökte så va ju solen uppe & det va skit skönt & vi va allmänt glada för att vi sluta i hyffsad tid så man han hem & tog en njuta lite av solen, så jag har ju gått & visslat hela dagen & vart allmänt glad för vädret, tror ni jag vart sur när jag kom ut & såg detta eller? Eh ja! Det är ju bara helt grått & mörkt ute! Skit trist, jaja tog en sväng förbi kvarnen på vägen hem & kollade om jag kunde hitta nån bra hyrfilm, efter mitt möte med det nya vädret så ville jag bara hem & lägga mig i sängen & glo på en film & sura, men inte ens en film hitta jag, så hem & vände, hämta leia & va ute & lekte med henne.. 

Sen har jag bara suttit här vid datan, kalle kom hem en sväng & fråga om jag skulle med till garaget, men ännu en gång pga av detta väder sa jag att det va för kalt & ska sitta inne & sura lite till, men nu börjar min mage vakna till liv & säga att den vill han mat så måste väl försöka få hem gubben..

Om det blir som det verkar i helgen så tyder det på fest!

Fredag är det grillfest hemma hos eve, har ju inte hunnit inviga nån sådan ännu då man jobbat när alla har vartit :( 

Men men, Lördag sen det ut som att det blir till att åka eckerö för madde har fyllt år, & alltså inhandla inför valborg, vad händer på valborg förresten? 

jaja nu orkar jag inte skriva längre, sitter btw & snackar med eve på msn, 
talade om att åka till grönan nått :) har ni spanat in den nya karusellen? GRYM!

Jaja puss på er mina kära :)


 

Ledig dag?

Precis så här har min dag sett ut, vakna,rasta,diska,städa,torka spyor,skura,rasta,plocka,handla,rasta,tvätta,städa,laga mat,diska,däcka!

Jag såg solen genom fönsterna iaf..

jaja kan ju va bra att det är så ibland också..
Nu ska ja nog ut med hundet.. igen.. Hon har vart lite hängig idag,kräkts & mat vägrat :S
Men nu e hon pigg iaf :)

Jobbar 8-15 imorgon & på onsdag sen ledig på torsdag & jobba 16-21 på fredag sen är vi bjudna til eve på grillfest så det kan nog bli kul om vi åker förbi där :)

Sen på lördag tror jag att det blir att åka lite båt & handla lite sprit & supa sig full?

Nej nu ska jag fortsätta att göra nå vettigt..


Puss!



Exakt så här söt va leia idag när hon solade, ett par sekunder innan hon hoppade ner & spydde..

jag vet inte vad..

jaha då va det söndag & helgen är snart överklarad..

Just nu sitter jag här i våran lilla lägenhet & gör ingeting, funderar på livet typ. hm.. jaja.. har precis vart ute med leia, tänkte gå ner på stan men jag orkade inte, jag ville bara upp & lägga mig i sängen & stänga av hjärnan ett tag men men, mötte kalle på vägen upp, han skulle till garaget, den blicken, det gjorde ont i hjärtat..

igår så jobbade jag, det va kaos! Ibland undrar jag hur dom tänker när man typ ska va 2 styckna en lördag? jaja, det kom en till sen iaf, mamma..

Sen vart det hem & ut & gå med leia, sen hem & städa & laga mat.,sen kom kalle hem, han hade vart ute & kört 4hjuling..
Sen vart det bar att slöa utan att veta vad vi skulle göra, det slutade iaf med att vi fick skjuts till årsta där det va fest hos kalle.. Med malin & ragge & dom.. Stötte även på 2 arbetskollegor :O .. världen är bra liten ibland :P

Där va det fullt drag!

Vi va där ett tag sen kom nicklas & sofie & hämtade oss, vart att åka runt lite, ner till garaget & ner på stan & möta upp lite vänner..

Sen bar det av hemåt..

Jag fattar inte varför jag tar på mig ansvaret för att känna mig skyldig det ska jag inte!
Man måste väl kunna prata om saker?

Jag vet inte hur länge man orkar hålla skenet uppe, fattar inte varför jag jämt anklagar mig själv & går & bär på det! tala kvinna!
Men sån e jag född & kommer antagligen alltid vara tyvärr..

Jag älskar dig av hela mitt hjärta, snälla om du bara kunde försöka förstå mig..

Nu ska jag nog gå & lägga mig en stund, ska jobba 16-22 idag

Plugga ska jag göra också.

Puss på er älskade vänner!







Jag vet att bilderna suger men min mobil kamera har gett upp

trååååk!

Jaha nu va man hemma, sitter i mörkret & äter exotik snacks..

Imorse va jag upp tidigt & gick ut med leia för att sen åka ut till farmor, det behövdes :) Vi vi gjorde inge speciellt utan bara va & pratade :)

Sen skjutsade hon mig till stationen & till jobbet bar det av!

Jag va i minihuset idag då ordinarie personal är utomlands :)
Så det va full fart hela dagen..

Ryggen är sååå mycket bättre idag.. känner mig bara lite stel..

Efter jobbet stod jag & snacka med hakio & mamma sen bar det ab hem & förbi ica på vägen..

Kalle e ute på äventyr så jag e ensamen..

Tror jag & Leia ska ta & pallra oss ute på en lite längre promenix..
Måste plugga ikväll också!!

Imorgon jobbar 8.30-15 tror jag eller 16..

Jaja ha en trevlig helg allihopa! Själv ska man bara jobba! Gå r ju på penecilin så det får se till at bli lugnt!

Puss

jag saknar farmor nå sjukt!

Guuuud, jag saknar henne så sjukt mycket! Har pratat med henne på telefon nu ikväll, jag har så dåligt samvete för att jag inte har vart ut till henne på senaste, ja va ut i lördags men hann typ inte prata med henne :(

Så säger hon att jag inte ska känna mig tvingad att åka ut till henne bara jag slår en signal ibland, men det är inte så det är eller så jag vill ha det ! Jag vill åka ut till henne! jag vill va med henne! Jämt!

Jag tror nästan att jag ska gå & lägga mig nu & gå upp imorgon bitti & åka ut till henne innan jobbet..

Jag har bakat chokladsnittar iaf.. :)

Sov gott!

Pussilipuss

Borelia liksom, hur lyckas man?

Jaha då har man lyckats med det med..

Gårdagen spenderades som sagt ute hos hakio, kom dit vid 5, då va vi ute ett tag (jag,barnen & hundarna)
Vi gungade & lekte sen va det hundhoppning med hundarna, gud va dom fick stå ute med mycket, tre ungar som står & skriker på varsitt håll :P

Sen gick vi in, spelade fia med knuff med dans,skratt & lite skrik, sen vart det mys framför tv innan det va dags för barnen & gå att borsta tänderna & hoppa i säng..
När dom väl va lagde (utan ett minsta litet pip) så gick ja ner & åt lite mat & satte mig framför tvn :)

Senare vid strax innan 11 kom vlado först hem sen hakio & vi åkte nästan direkt hem..
Jag fick en limpa cigg av hakio! Tack snälla du :)

Sen kom jag hem & däcka typ direkt..

Imorse vakna jag & låg  drog i sängen, hade skit ont i ryggen ( det är ju liksom inge ovanligt ) sen så gick jag upp & Kalle fråga va fan jag hade gjort på ryggen, vaddå sa ja.. Då hade jag typ ett stort blå&rött märke mitt på ryggen, format som en hästsko..  Tänkte väl inte så mycket på det så jag gick till jobbet, började 11. Det tog inte lång tid innan jag kände att smärtan kom mer & mer smygandes, till slut så gick det inte längre, så jag gick hem vid 4, gick direkt till närakuten i uppsala när jag kom hem, där jag vart förfånad över hur snabbt & smidigt allt gick.. allt gick väl på mindre än en timme, & då gick jag först till en sjuksköterska & en läkare sen. Iaf, första sköterskan jag träffa kollade på min rygg & tyckte det såg jätte konstigt ut så hon hämta en till sköterska & efter dom funderat mycket så tog dom in ännu en till sköterska som sa att hon tyckte det såg ut som borelia så hon sa att jag va tvungen att träffa en läkare, så då satt jag ner & vänta en stund & sen fick jag komma in.. Hon sa att det va borelia, & att det va i lederna, det va därför jag hade ont i ryggen..

Så det vart till apoteket & hämta ut antibiotika & nu ligger jag här hemma & tycker synd om mig själv, mår iaf bättre nu, känns som att febern har gått ner & jag mår inte illa längre, så nu ska jag vila lite sen är det nog bara upp & jobba imorgon..

Jaja, Nu kommer lite bilder från helgen.. har tömt mobilen nu..



Leia hitta en balja hemma hos mor & far


Pling med den sexiga badmössan vi hitta hos sibbe


Davve med mössan..


Danne med mössan..


Fimax & Ivan


Natha & Leia


Fimax & Leia

promenix & plättar (:

Hallå hej!

Nu ligger man i vår underbara säng igen :)

Morgonen började vid 9-10 tiden av att jag vaknade i panik över att kalle va borta, blir så varje gång han gått utan att jag vaknat när han sagt hej då.. tar ett tag för hjärnan att börja jobba & komma på att han e på jobbet.. Känns ju så konstigt & ovant att vakna upp utan han eller att han går upp & åker innan mih liksom..


Jaja sen slappa jag typ hela förmiddagen, sen kom kalle hem en sväng på lunchen.. Han gick in i köket,kom in i sovrummet, nöp mig i bröstvårtan,gav mig en puss,sa hej då & gick igen.. haha vet faktiskt inte vad han gjorde hemma & när jag frågade så sa han skit i de du på det busiga sättet som bara han kan :P


Jaja, han sakna väl mig för mycket, eller kolla så jag inte hitta på nå dumt.. Inte vet jag  :P

Sen vart det ut & power walka/jogga med leia i 45 min :) Skööönt!

Sen vart det till ica på vägen hem.. Köpte lite ägg & mjölk & exotik snacks..

Vart hem & laga plättar :)

Nu ligger man här, ska ta bussen ut till hakio vid 16.20.. Funderar på att ta med mig Leia dit så hon & Fimax får leka lite :)

Nu ska jag göra nå nyttigt..
Hej så länge!


Långpromis & banansug (:

jaha då har ännu en solig dag passerat :)
Morgonen började vid 5,slängde på mig lite kläder sen vart det ut på promenad med Leia, gud så jag älskar att va ute & gå på morgonen :) Helt tyst & lugnt & inte en massa folk över allt, & fortfarande lite kallt ute så man måste hålla tepot uppe för att det ska vara behagligt..

Sen bar det av till jobbet, började kl 8.. Det va typ helt dött hela dagen, sen började det komma igång när jag va på g hem,trodde jag slutade 16 men slutade tydligen 16 så det va ju skönt :)

& bussen va sen som vanligt så jag fock springa som en IDIOT!

Sen vart det hem & ut med leia,laga mat & käka, sen kom carro & hämtade oss & vi va ute på promenad,runt högarna..

Sen åkte vi förbi willy, jag köpte bananer.. Gud jag har varit sugen på det hela dagen.
 
& för första gången i mitt liv så är jag sugen på att börja träna,egentligen inte för att jag som alla andra vill gå ner i vikt & se ut som en pinne, utan för att jag har insett hur skönt det är att komma ut & promenera..

Jag ska ut imorgon igen! :)

Sen på kvällen så ska jag ut till hakio & sitta barnvakt åt Daniella,Ivan & Nathalie..

& hundvakt åt fimax såklart.. :)

Men men nu ska jag duscha lite..

heipa!

Nu är påsken äntligen över ;P

Jaha då va det måndag eftermiddag, eller kväll kanske det heter.
Jag har precis kommit in innanför dörren typ, vi har vart i västerås & vart hos kalles mormor, som fyllt år, så vi har käkat & fikat en massa! Shit så mätt jag är! ;)

Vi åkte dit med kalles bil så lämnade han den i v-ås för den skulle lagas för nånting, sen åkte vi hem med kalles mamma & co.. Nu har dom släppt av mig & Leia här hemma & Kalle skulle dom släppa av i garaget så skulle han ta fyrhjulingen hem..

Igår va vi ju som sagt i garaget hela dagen, sen på kvällen åkte vi förbi plantagen & träffa pling & co...
Evelina kom även förbi en stund :) Hon hade vart sjuk stackarn, kräkts & grejjer, det värsta är bara att jag känner mig skum i magen nu :/ men de är säkert all mat idag.. hehe

Sen åkte vi iaf till upplandsväsby då det va bil träff där, anska sugit.. Vart föbi gipen en sväng där folk satt & elda & drack 3,5 ganska ännu mer sugigare ;P

Jaja nu vet jag faktiskt inte vad vi ska göra, jag är sugen på att hitta på nått, skulle egentligen behöva åka ut till farmor, men det får bli en annan dag..
Hoppas att kalle kommer hem snart så kan vi hitta på nått, åka lite moped kanske ^^,

Jaja, pallar inte sitta här nå mer.

Jag ska jobba 8-16 imorgon.. hat bra! Puss

Solen överväger faktiskt magkänslan idag ;)

God morgon! Eller jag vet inte om den är så god egentligen, trött,bakis,ont ihuvudet & magen & det smakar skit i munnen.

Så jag säger nog bara morgon!
Ja igår vart det som sagt lite drickande ändå ;P

Jag åkte från mamma & co vid fem, va där & hjälpte dom & fixa i trädgården kratta osv, & lekte med axel :)
Sen så vart det hem & ge hunden mat & byta om, sen kom kalle hem <3 så lagade jag lite mat sen bar det av på stan..

Nere i stadsparken satt hela glada ligan & drack så vi satt där hela kvällen :)

Sen fick vi skjuts av nån tjej för att lämna leia hemma,sen åkte vi med dom till gsunda, hälften av folket drog dit, & några ner på stan & resten vet jag inte :P

Vi drog iaf efter mycket om & men till kjelle, va där ett tag sen tog vi taxi hem..

Nu ska vi åka till garaget, inte så spännande men jag vill umgås med karl & va i det fina vädret :)

Så ha det bra allihopa!

Heipa!

stackars min kropp..

Jahapp då låg man här som alltid & säger fy fan ja ska aldrig mer dricka sprit ;P

jaja, jag har egentligen lite bråttom, ska ut till mamma & pappa & käka, dessi & co är där..
Men kan ju fatta mig lite kort om gårdagen..

Jag jobbade ju 11-17, & jag hade ju totalt missat att det va röd dag så när jag kom till märsta så vart det att ta taxi till jobbet..
Jaja,dagen gick ganska fort & jag va väl hemma vid 6,stanna vid ica & köpte groggvirke :)

Sen vart det hem & städa & duscha & börja förtära lite alkohol..

Senare vid typ 10 kanske så kom Davve,Ingela & Carro..
Sen efter en halvtimme så kom Danne,Tobbe,Hampus & Micke också, så vi satt här & drack & snacka skit..

Sen vart det ut & åka, som sagt så va det ju bara en chafför (danne) så han åkte med första vändan, som tydligen gått vilt till ;P sen hämta han oss. & det bar av till sunnersta till sibbe, där va det väl mer eller mindre kaos när vi kom & alla drog så vi satte oss ner & drack en stund, killarna stod & jämförde muskler & snacka träning & jag & ingela satt & garva åt dom :P 

Sen vart det att åka igen, denna gång va det 1 person mindre så vi trängde ihop oss i en bil :P 
& upp till valsätra vart det.. 
Den festen behöver vi inte prata om, eller hur ingela?
Efter det så skjutsade dom hem mig iaf & jag däckade ganska snabbt..

Så idag har jag legat & tyckt synd om mig själv tills nu typ & nu ska jag åka ut till dom..

Jag saknar mina älskade hjärtan så mycket!!
Kalle är i sanviken men kommer hem ikväll & Leia är hos farmor så henne får jag träffa snart.. Så jag har sovit helt ensammen inatt, men men..
Kan tycka att det är skönt att va ifrån varann ibland, eller alltså jag vill ju inte va ifrån dom men jag tycker det är bra att man har lite olika intressen också, jag menar flera av tidigare förhållanden har ju gått åt helvete pga att jag har haft så mycket med hästarna, men man måste kunna ha en egen hobby också liksom, så jag tycker det är kul att kalle har nått han tycker är roligt & brinner för så jag hoppas han har haft skojj men nu får han allt ta & komma hem & kramas lite :)

Nej vet ni vad nu måste jag springa, ikväll e det fest igen, vi ska tydligen sitta nere på stan i solen :)

Nice nice..

Ha det bra & njut av vädret!

Puss



usch för påsken!

Jaha då va man äntligen hemma!

Jag fick gå en timme tidigare från jobbet så det va ju skönt iaf..
Det va helt kaos på jobbet idag, åkte lite tidigare till jobbet, tänkte handla lite & fixa, men det va ju smockat i butiken! folk överallt, började (eller försökte) plocka godis, man fick ta det man kom åt typ, dom hade ju sänkt godiset till typ 39 kr kg eller nått..
Jaja, gick upp & satte mig & fika, det bköds på tårta & vi fick godis ägg & en blomma :)

Sen va det fullt fart, sen helt plötsligt dog det ut, så sprang runt & gjorde massa annat sen fick jag som sagt gå hem...
Nu ska jag sätta mig & dela upp godis i alla påsk ägg & vänta på att kalle kommer hem..,

Han va hemma hos några kompisar tror jag,..

Jaja i helgen är jag ledig & kalle åker till sandviken i morgon & + att jag ska lämna leia hos farmor innan jobbet imorgon så blir helt ensam :( Så vet inte riktigt vad man ska hitta på, på lördag ska jag ut på påskmiddag hos mamma & pappa iaf & hämta Leia..

Puss!

inte vidare pigg idag inte

happ, ligger fortfarande i sängen, ska ut med leia alldeles strax, jag är helt slut, jätte trött & mår lite konstigt :/

jaja, denna dag blir det nog inte mycket spännande, förutom att det säkerligen är kaos på jobbet idag, som tur har jag ett kort pass, 17-22..

Kalle är i garaget & det är skit väder, jag mår fan inte bra! Usch & fy..

Ska ut nu..  hej..

Mätt & Lycklig (:

jaha då ligger man här påkväälen som en dålig vana igen, har precis lagat & ätit mat, det vart tacos efter mycket om & men..


Jobbad 8-16 idag, vaknade tidigt så va ut på en promenix med leia vid strax innan sex, sen efter en jobbig & kaotisk dag på jobbet så va det hemåt som gällde, bussen va sen & fullsatt, sprang som en galning till tåget, som såklart åkte iväg preciis när jag kom upp på perrongen, så det va bara & vänta tills nästa, & när jag väl e på g hemåt så tror ni inte allt det strular då också, jag drog ju mitt kort mot en sån där terminal i farten när jag sprang för att hinna med det första tåget, så det vart ju såklart inte aktiverat, så hon på tåget säger att jag måste betala på tåget, fine..
Vet ni va idioten säger? att hon vill ha 105 spänn för resan? e hon dum i hela huvudet eller? det kostar ju typ 50 spänn om man köper innan, aja efter mycket om & men så fick jag priset nedsatt till 55kr iaf.. Shit folk alltså..

Aja, svängde  förbi ica på vägen hem eftersom jag behövde inhandla lite om jag skulle göra tacos, men när jag väl kommer hem så inser jag att vi inte har tillräckligt med köttfärs hemma så kalle köpte på vägen hem, sen när han väl kom hem så insåg jag att jag glömt creme (hurfanstavasdet?).. jaja ni fattar, så det va bara för mig att springa tillbaka till ica.. (det är typ inte min dag idag?)

Så nu har vi iaf käkat, & jag har fixat efterrätt.. (hallonpaj & marsan sås)
Får ta det sen om man orkar, e för mätt nu...

Jaja Fimax åkte iaf hem vid halv 10 igår..
Nästa onsdag ska jag ev ut till hakio & vakta fimax,Daniella,Nathalie & Ivan (hakios tre barn)

Jaja nu måste jag ut & röka!

Hejs!


lalalala happy times :)

Nu är jag hemma, har vart nere på stan hela dagen med Fimax & Leia :)
Dom har vart så duktiga så, lite mycket för fimax att titta på, men de är ju nyttigt sig :)
Nu ligger leia i sin säng helt död & Fimax ligger på en pläd vid balkongdörren & fattar inte varför det låter så mycket för (för er som inte vet så bor Fimax ute på landet & ser om han har tur 5 bilar om dagen ;D haha)

När hakio lämnat fimax så lät jag han & leia bekanta sig här hemma på gården, sen tog vi & traskade bort till luthagen för att hämta ett koppel till leia, sen så gick vi köpte en glass & satte oss nere vid ån där vi vart sitandes hela dagen typ, sen kom John & gjorde oss sällskap & vi gick & käkade på nybrogrillen sen va det dags för honom att börja jobba så vi knatade hem & här är vi nu, men jag har spring i benen & hundarna bangar nog inte på en till promenix så ni får ha det bra!


tjingeling! <3



Ont i magen & morgonklegg i ögonen..

ah, ungefär så känns det nu..
Jag har precis vaknat typ, har inte hört nått från hakio än. däremot så skuööe jag leta upp ett tvilling koppel så det kunde underlätta lite när ja har både med mig, tror ni jag hitta de nej?
Men det som va ännu pissigare var ju att jag insåg att jag inte har ett endaste koppel hemma, alla ligger typ i bilen & garaget & det ena e hos farmor.. KUL?

Aja vi får se hur vi löser det, det går ju bra att gå ut med henne här hemma & runtomkring, men ska jag ner på stan så är det ganska bra att ha ett koppel,

Får se hur vi löser det, just nu känner jag bara för att ligga här hela dagen med neddragna persiener (hur fan stavas det? :O) & tycka synd om mig själv typ, vet inte varför men mår skit illa, samtidigt som jag är hungrig ;P

Haha aja, man lär ju gå upp & städa eller nått nu..

Hejjpa!

Sova kanske?

Jahapp då va man hemma då, lite senare än förväntat kanske..

Kalle ringde & fråga om jag skulle med till garaget på em, va väl lika bra det.. Hellre än att sitta hemma liksom, men det vart att vi åkte till Arlanda ist, kalle skulle hämta nått på Power bike, så mötte vi upp Westas & dom 2 käkade på donken..
Sen sprang vi in på jobbet & köpte glass & sa hej till hakio & mamma..

Sen vart det till garaget.. Kalle fixa & pula, jag satt & plugga.. Duktiga jag!

& nu hemma då..

Haha ni måste ju ta & kolla in intervjuen, dom är ju duktiga på att skriva det dom vill ;P

http://www2.unt.se/pages/1,1826,MC=77-AV_ID=891315,00.html?from=puff

Nu ska jag sova iaf,, vet inte riktigt när hakio kommer & lämnar Fimax imorgon men det märker vi väl.. Hoppas på fint väder imorgon så man kan knata ner på stan då, & att nån kanske vill hitta på nå?

Jaja Sov gott!

soolen! <3

Jahapp, då har jag varit på stan hela fm, fixat massa ärenden.. ungdomsmot.,banken & shoppat.

När jag va klar med det tänkte jag gå & köpe en glass & sätta mig i solen, då kom det fram en tjej & sa att hon va från unt & fråga om hon fick intevjua mig..

Om att man måste betala för att ha med sig hund på bussen, visst tänkte jag, jag har inge annat för mig.. Sen ville dom att jag skulle åka en sväng med nån buss med fotografen så han fick fota mig & Leia, haha det vart att vi åkte runt halva stan..
Men men Leia va duktigt & poserade ganska frivilligt :)

Sen så gick jag & köpte en cupido sallad & gick hem, nu ligger jag här i söngen & har inget & göra...
Kalle jobbar..
Farmor ville att jag skulle följa med henne till veterinären med börje & vaccinera honom så vi får se..

Imorgon är jag ledig också! Så jäkla skönt..

Ska vakta Fimax ett tag imorgon så vi ska ner på stan eller nått så han får komma ut & se lite & vänja sig med det, han ska ställas ut på fredag så an behöver lite anpassning ;P

Han är ju bara van att va där ute på landet..

Leia blir nog glad & få en ny kompis..

Nu SKA jag plugga..

Love!

goder kväller

jaha nu har man vart ute på kvällspromenixen :)

Kalle springer omkring & plockar i ordning inför imorgon, han ska ju jobba för första gången sen i oktober :P

Dagen har spenderats lite överallt,först stan vart lite shopping & mys sen så ut till farmor & dammsög & fixa klorna på Börje & lät leia springa på löpbandet & försökte träna Börje att gå upp men han va ju lika livrädd & jävlig som vanligt ;P

Sen kom kalle & vi åt raggmunk, MUMS!

Så vart det till att åka till kalles mamma & hämta vår ena data, sen garaget & åka & träffa Ingela & Danne sen hem :)

Nu ska jag krypa ner i sängen med min böna :)


Natti natti! :)


Sov morgon :)

Jahapp då har man precis vaknat av att telefonen började vakna till liv & hade massa liv för sig..

Kalle har åkt iväg & kört fyrhjuling så lite ensamt :/

Asså kul att jag har tagit ledigt idag & det är piss väder?!
Aja me min tur så e det ju inte så oväntat.. hmf..

Nu ska jag få i mig & leia lite mat sen knata ner på stan en sväng..
Skulle vilja sola också men det får bli en annan dag..
Sen ska jag ut till Farmor & dammsuga åt henne & kan ju hoppas på lite god mat :)
Gud så jag sakna henne :(

Har inte vart där på alldeles för länge nu, men har ju vart så mycket jobb & annat..

Igår så hann jag iaf komma hem & vända typ så kom Nicklas & hämtade mig, vi åkte ner till garaget & sen va vi ute & åkte hela kvällen, runt runt runt ;P Ut till gårn bla. de va jag,kalle,Leia,Pling,danne,putte,nicklas & sofie..

Jaja nu skriker magen :)

Puss <3

Trååååk

Jahapp då va men hemma efter jobbet..
Ekade tomt i lägenheten när jag kom hem, ingen hund & ingen gubbe :(

Imorse tog jag mig ut till hakio för att åka till stallet, vart en sväng å Arez, han va pigg! :)
Gud så skönt det va att komma ut i solen på en liten tur!

Jag vill ha en ny egen hopp häst nu nu nu nu! Tänker inte vänta en minut till typ!

Jaja efter stallet vart till hakio & fika ett tag, träna lite med Fimax också..

Nu vet jag inte vad jag ska göra kalle e på grill fest, hade vart sugen på det, kul att man jobbar 12-22 imorgon då!?

Jaja, får se om dom kommer tillbaka snart så man kan hitta på nått iaf, eller om det blir en ensam kväll hemma..

Puss!


Äckel hund..

Ja, här ligger jag & försöker skriva, men det är ju lätt det enda man har framför sig är sin överkåta juckande hund som sätter på husse?
Asså vad e det för fel på den där hunden? :S
Ni som har sett henne vet vad jag menar.. haha.. jaja..

Dagen har iaf spenderats på jobbet, började kl 10 & dagen va äntligen slut vid 17..

Väl hemma så var det bara upp & vända & ner i tvättstugan, har fortfarande tvätt där nere som jag måste hämta, orkar inte just nu bara..

Sen  va vi & käka med Chrisse & Sophie :)

Sen vart det upp till Gränby & handla mat...

& så har jag ju hunnit baka lite ikväll också :)
Vart kärleksmums/snoddas va man nu vill kalla det :)

Nu orkar jag inte röra mig nå mer, måste sova, jobba imorgon? såklart! Blä!

17-22

Sov gott Puss!


go kväll!

Nu är vi hemma efter en dag ute, efter jag ätit & gjort mig iordning så gick jag & Leia ner på stan, kikade runt i butiker, bara tog de lugnt :) Stötte på ett par vänner..

Sen gick vi förbi waynes & köpte kaffe & satte oss nere vid ån :) Jag njöt av solen & Leia spanade in alla roliga ankor som kommit fram & vanka framför henne, sen gick vi förbi zoo butiken nere på stan & köpte lite godis till leia..

Sen började vi knata mot garaget, stanna på willys & köpte lite fika & öl & cider ^^, vart så sugen efter att suttit nere vid ån & kollat på alla stroppar som satt nere vid ån & drack rödvin & satt med lillfingrarna så långt upp det gick..

Sen knata vi vidare mot garaget, efter ett tag va vi nästan framme, kalle ringde & sa att han skulle hämta mer färg ( han lackar sina fälgar).

Så jag gick till sophie & chrisses garage där jag har spenderat hela em, vi har suttit & snackat en massa, barn bla.. :)
Är så avundsjuk på hennes söta lilla bebis mage!

Sen kom Molly springades helt plötsligt (sophies pappas hund som chrisses pappa hade)
hah lät invecklat.. Så leia vakna till med ett ryck & molly tyckte att leia va på hennes område & hon tvärtom så Molly morra lite & pang så det så började dom bråka..
Vi fick isär dom & molly klara sig fint va vi såg, efter en stund såg jag att Leia fått ett bett under ögat. Hoppas det inte blir infekterat :/ & lite riv märken..
Suck va säger man.. dumt & bete sig? Kärringar? haha får man säga så? ;P

Nu sitter vi iaf & väntar på Chrisse & Sophie..

Vi ska grilla va det tänkt, men rinner ju tiden iväg & det blir säkert inget, synd..

Men jag börjar bli hungrig som en gris..

Jaja, ni får ha det så bra!

Puss <3

underbara älskade väder!

Hellu! :)

Jag är så glad så glad så glad.. :)

Kan man bli nånting annat när det så här underbart väder? :)

Jaha, idag skulle jag åkt ut till stallet, men dom va kräksjuka där ute så jag struntade ii det, tänker inte gå & bli sjuk!

Så vet inte vad jag ska göra en sån här underbar dag i solen när man är ledig, ska ta & äta lite nu  & ringa runt & kolla om det händer nått.. Leia vill väl ut & kissa lite också, om jag får ner henne från stolen ute på balkongen, hon kan sitta där hela dagen när det är sol :P

Imorgon är det jobb igen..

Ha det bra! Puss

RSS 2.0