tagga tagga tagga till!

Hallojsan!

Ganska nyvaknad är man & ligger & tänker på att jag borde hoppa i duschen nu men känner att jag måste vakna till först. & magen skriker efter mat..

Gårdagen var jätte trevlig. Evelina kommer över.tillslut. hehe..
Så käkade vi smörgås tårta till frukost..
Sen lata vi oss hela dan typ, vi låg ute i solen mest hela dagen, spelade lite spel, snacka en massa skit & spelade även lite kubb..
& lite hundvård hann jag med också, sen sprang tiden iväg & farmor kom hem.. Snacka lite skit sen åkte jag & eve tilll pizzerian & hon köpte en sallad & jag en glass.. :)
Sen vart det hem till henne en stund, hon har ju införskaffat sig en ny kissemiss & nu vart det jobbigt. Jag har ju alltid varit livrädd för morgan för han har alltid haft damp, seriöst har allit sagt att det bor en djävul i den lilla kroppen. Men eve sa att han hade blivit jätte lugn innan vi gick upp i lägenheten & jag sa väl nått i stil men "det tror jag när jag får se det"
& han hade blivit skit lugn! haha.. Men den där lilla röda va ju dock ett nyaa monster :D

Hah.. Sen drog jag & eve in till stan.. Vi skulle åka & köpa kubb, det vart först till rusta. Inget kubb.
Smsa 118800, fick ett svar: Nej öb i uppsala har tyvärr ej kubb, ni kanska får snickra ett eget. Ha en trevlig kväll i vilket fall!
haha tyckte det va lite kul.. Sen vart den biltema, fanns ett. Taget.
Sen coop & möta upp madde, in & handla grill,körv,fölkisar & cigg.. Hittade ett billigare & bättre kubb, taget!
åkte till biltema & lämna tillbaka ;p

Sen vart det till sunnersta gropen & möta upp folk, när vi kommer ska alla dra.. Haha vi vänta allihopa på att våran alkohol skulle komma.
Sen drog vi till gsunda.

Grilla & dunka musik & spela lite spel :)
Sen vart det crusing på stan hela kvällen typ.
 Med lite stopp här & var.

Sen skjutsade madde hem mig. Kunde inte gå & lägga mig i den stora ensamma sängen. (Kalle är ju borta & leia är hos farmor så jag va HELT ensam hemma) så jag stäade lite & lira guitar hero sen insåg jag att klockan va efter 3 & jag borde sova lite om jag skulle orka upp nån timme senare..
Men men det gick väl bra & nu ligger jag här & väntar på eve som ska komma & äta frulle med mig ( vart så sugen på donken frukost när vi va där igår så hon ringde & förvarna sambon att han va tvungen att köra henne in till stan med ett stopp där i morgon bitti) haha..

Jag måste verkligen tagga till nu!
Asså sjukt jag blir ju typ alrig bakis, Inte så där jätte hemskt iaf. Huvudvärk okej men inte mycket mer.
MEn idag såklart så har jag redig huvudvärk,ont i halsen & mår skiiit illa!
& jag har inga åksjukkepiller, vet inte hur detta ska sluta. Måste hälla i mig lite alkohol snart så jag kommer igång helt enkelt..

Men vet ni vad, jag ska hoppa in i duchen nu, eve kommer ju typ snart..

Men hörs väl ikväll eller imorgon.

Ska faktiskt ta med mig min kamera idag som har legat & sovit dom senaste månaderna..

tack carro för du påminde mig att jag hade en! haha

hejhej!

God Morgon!

Ja idag är det faktiskt en ganska god morgon! Det är ju bara att kolla ut genom fönstret, vem kan inte bli glad av det liksom?
Dock så kom börje upp i sängen första gång kl 7 imorse & tyckte att jag skulle gå upp. icke!

Sen va det ju så här att min käraste vän evelina skulle komma över, typ vid 7-8 tiden.. Nu är klockan kvart över tio & hon är inte här ännu :P
Vi skulle laga pannkakor & käka pannkaks frulle.. Men men jag har pratat med henne nu iaf & hon va på väg..
Ska ta & göra lite vettiga saker innan..

Vi hörs senare !

suck, pust & stön

jaha, då har man klarar av några timmar till då..
Vart det att äta spaghetti & köttfärsås :) Bjöd även lillebror, & kladdkaka som efterrätt..
Sen vart det promenix med hundarna sen vart det löp bandet. Sjukt att man ska behöva stänga in sig för att få springa ifred, Leia älskar att springa på bandet av nån konstig anledning.. Så hon har också sprungit et par vänder idag :)
Försökte även få upp Börje men han är ju en mes, men fick iaf upp han på det 2 ggr iaf, avslappnad alltså.

Sen efter det så har jag väl hoppat mellan att sitta här & glo på tv..

Skulle även hjälpa min kära lillebror som har börjat färga håret ifrån brunt till blont, han har hunnit med en vända, så det är oranget nu! Så tänkte att han kunde behöva lite hjälp.. Men när han sköljt ut alla kilo wax ur håret & vi ska börja så finns det ingen färg med i paketet! Den lilla tuben man ska hälla i & blanda, suck.. Nån som har snott den eller nått då ..

Har även varit snäll & diskat all farmors disk :)

Jag saknar kalle :(
Vill bara att han ska ringa & säga att han mår bra.
Usch jag blir ju allt för orolig när han är ute & åker jämt & ständigt, vill inte att han ska skada sig.
Jag tror vi alla kan komma överrens om att killar & motordrivna fordon överhuvudtaget är en ganska farlig kombination..
Eller?

Nu ska jag nog ta & krypa ner i sängen tror jag.
Får se vad som sker imorgon om det blir kubb & grilla här..
Eller om det blir grilla & fiska i sunnersta..

Jaja, ta dagen som den kommer :)

Jag är taggadtaggadtaggad inför lördag, vet egentligen inte varför men ska bli kul att komma bort ett tag & umgås med trevligt folk & bara ta allt som det kommer!

Nån som vill vara chaffis på lördag?

Sov sött vänner!

Sitter ju på farmors data så hittade lite bilder, thailand 2006. :)




Jag & lillebror Kevin



Hittade även en massa bilder som pappa & co har tagit när dom har vaktat leia, förra sommarn tror jag

                  
             
        

blöta hundar

Halloj.

Måse bara säga att jag har så sjuuuuukt tråkigt! Lid lite med mig..
Shit. Jaja, kom ut hid vi 9.. Satt & kollade resekataloger med farmor. farmor frågade om vi ville åka i vinter med. Ganska dum fråga tycker jag..
Frågan är bara vart man ska åka? Har j faktiskt sett det mesta & det är inte något speciellt jag vill åka till, håller mig nog gärna i trygga gammla thailand. Eller är det nån annan som har något bra förslag?


Sen ringde dom& fråga om jag kudne komma in & jobba så ska jobba hela nästa vecka typ.

Sen kom jag på att jag faktiskt är en väldigt snäll flicka ibland (eller jätte uttråkad) så jag tog tag i farmors bil. Ni som känner henne eller åkt i hennes bil vet vad det innbär. (Hon äger en långhårig bordercollie som har sjukt mycket hår men man tycker att han borde vara naken med tanke på hur mycket han släpper jämt & ständigt..)

aja bilen vart iaf rensad på allt skräp,dammsugen,skurad,tvättade mattor,allt las i ordning så nu e den fin. På insidan iaf :P

Madde & Evelina kom över en stund på dagen också, eve hade köpt med sig pizza, tror ju iofs att min hundar åt mer än henne. ;P (som vanligt så fort eve har nå ätbart i handen)
Madde lekte som en galning med hundarna. Hon tjatade om att hon älskade att leka med hundar & att hon gillade börje, la in lite fint att vi kunde byta. Hon va kvar emd odjuren & jag åkte in till sthlm med eve & gå på matchen men det gick hon inte med på av nån konstig anledning :P
Sen fick madde för sig att hon skulle hjälpa mig att tvätta mattorna till golvet, kan ju säga att hon duschade börje mer. Så det luktar fortfarande blöt hund i hela huset. Urk!

Sen har jag gjort absolut ingenting. Får damp snart så nått måse göras, nu har hundarna fått mat. Tänkte laga lite köttfärssås & pasta till mig..

Min bror har även kommit hem. Har ju varit själv exakt hela dagen, har inte kunnat terra någon & har inte kunnat  ta mig någonstans!

Så nu ska jag gå in & tvinga han att umgås med mig (:

haha.. Kommer säkert för ovanlighetens  uppdatera mer idag/imorgon då jag ha rså grymt tråkigt..
Inget spännande att läsa som vanligt, men va fan jag har städat & löst varenda korsord i alla tidningar så nu måste det tas till med detta..


Just det!
Glömde ju att säga att jag gick ner på stan med leia efter vi va på gränby igår & hämtad ut min mobil, (som jag kom på efter att jag lämnat in den att jag säkert skulle behöva betala för den eftersom jag tror garanti tiden gått ut, för det är väl bara ett år?) skit samma, behövde iaf inte betala nått..
Men hannju bara komma hem & byta telefon för att inse att den är precis lika kass som innan jag lämnade in den, & det va ju inte alls länge sen den va inne innan det. Gud så less jag blir!
Va ju samma med förra, lämna in,hämta ut,lämna in,hämta ut ja ni fattar.. Men den böt dom ju till slut. Så nu tänker jag gå ner & skrika på dom nere på telenor..

aja nu pallar jag verkligen inte sitta här, ska väl ut & dansa regndansen? kanske... Tragiskt att kolla ut genom rutan när det ser ut så här..

puss

"men de är de ändå ingen som gööör"

Shit så jag verkligen suger på att skriva här men va fan.. Skönt att bara skriva av sig ibland..
I tisdag va det dött på dagen på jobbet sen slog det till på kvällen, jag skulle ha jobbat 11-20 men det vart 11-22.20..
Suck! Men man får tänka framåt & se pengarna som dimper in ist :)

Igår så va det e n lugn förmiddag med en långis med leia på morgon. Sen fick jag äntligen sms om att mitt paket hade kommit med grejerna jag hade beställt till leia, I SLUTET PÅ MARS! shitt..

Aja så jag gick & hämtade det så kom eve och hämtade mig, vi drog ut till hennes nya chef där hon skulle skriva papper..
Sen vart det upp till gränby, vi shoppade lite, bla en klänning var till kvällens partaj & lite mer..
Lite jätte god mat på det. Tack evelina <3
Sen vart det bankärenden sen hemåt..

Jag gick upp till mig & gjorde mig i ordning & eve drog hem. Hon skulle på middagen, jag skulle bara på eftersläppet. Drog ner vid 9 & det va helt dött.. Sen började det rulla in folk & det va trevligt :)

Sen vart det max & köpa två burgare så kom kalle & hämtade mig..

Nu efter alldeles för lite sömn & en jätte mysig natt så har mitt hjärta åkt till hofors..
Han ska va där ända tills på söndag & köra fyrhjuling. Gonna miss him, men jag hoppas att han får det skojj :)

Nu ser jag på klockan att jag & leia måste springa.. vi ska nämligen ut till farmor & va börje vakt till imorgon då hon ska in till stan & va på nå möte?

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer men på lördag e det party! :D

Nån som vill komma ut & sällskapa mig i skogen ikväll så hör av er! :)

Puss!

sommaren är här! :)

Hejsan.
Idag har det varit en ledig härlig dag..
Börjde med välbehövlig sovmorgon..
Sen en tripp ner till stan med lite ärenden, bla banken & ams..

Sen förbi cupido, & handla.
Eve plockade upp mig & Leia så åkte vi till sunnersta & satt vid vattnet & käka & snackade skit, sen hem & lämna Leia & upp till gränby en sväng & kikade & jag köpte ett par nya skor & lite smått från spoteket.
Även in på Ticket & hämtade en massa resekataloger! :D (A)
Nu jävlar ska det kikas semester, i vinter dock men ändå, gäller att va ute i tid :)

Nu sitter jag hemma & ska fylla i lite papper, kolla kataloger & sen laga lite mat.

Veckan ser ut så här:
Tisdag: Jobba 11-20
Onsdag:Följa med eve ut på landet vid tre, sen skiva på kvällen.
Torsdag:Kalle åker till hofors tills på söndag. Åka ut till farmor & sitta hundvakt,sova över där.
Fredag:Farmor kommer hem. Vet inte vad som sker på kvällen,får se om jag sover kvar eller åker hem. Ensamt hemma utan gubbe & hund. (Leia blir kvar tills på söndag hos farmor)
Lördag:Eckerö med Evelina,Adde,Madde+3 tjejkompisar,Håkan?,Ullis?,Carro,Elin + flera.. Gårn?
Söndag:Hämta leia.Kalle kommer hem. mer vet jag inte :P


:/

Hellu. Sorry för dålig uppdatering, men hela min helg har varit som en berg & dal bana.. Vet inte ens vart jag har mig själv längre..

Fredagen spenderades som sagt med storhandling på Gränby, sen hem en stund, ner på stan fixa ärenden,köpa cupidosallad<3 sätta sig på tåget & åka & jobba..

Efter jobbet vart det till att åka till sandra & adde som hade grill fest..
Sen skjutsa hem eve & adde & sen ullis & håkan sen åkte jag,jenny & camilla in till stan. Resten varken orkar eller vill jag skriva här.

Kan ju bara säga att jag har världens underbaraste farmor! Tror fan inte att det kan va nån som kan säga emot det !
Farmor kom iaf & hämtade mig & Leia kl 2 på natten & bäddade ner mig hemma hos henne & väckte mig med frukost på sängen & en massa mys! Det behövdes verkligen!! Vet inte vad jag skulle göra utan min farmor! Hon är det bästa som finns! Skulle kunna offra mycket för att få ha henne vid min sida resten av livet!
Jag gjorde iaf inte många knop i lördags, låg i farmors soffa i farmors nattlinne hela dagen & kolla på massa wallander filmer, sen nån gång under dagen så vart jag serverad lunch också.. Sen drog klockan tydligen iväg så jag åt även middag där..

Sen ringde Evelina till mig & ville hitta på nått, känndes som att man kanske skulle göra det & försöka bli en människa.
Så först kom Evelina,Madde & Tessan över & vi spelade kubb med Kevin & hans 3 kompisar som va där..
Sen åkte Eve & hämtade Adde, en liten stund senare så dök även Salmi & hanna upp..

Efter kubbspelandet så satte vi oss i ute rummet & spela Rita & Gissa, det va lite svårt, men skit kul! (:
Killarna+hanna drog hem så satt vi tjejer kvar till 12 typ.

Sen körde eve mig till station,jag tog tåget hem & gick & la mig & somnade typ på en gång..


Imorse ringde iaf kl halv 8, Hakio & Agge kom & hämtade mig & så begav vi oss till Österbybruk på hundutställning..
Kvinnorna va så nervösa så att dom inte visste vart dom skulle ta vägen, så jag tog Fimax & knatade in & checkade läget..
Har haft en jätte trevlig dag & tittat på massa fina hundar, synd va bara att vi hade tältet så nära dammen som möjligt. Ni kan inte förstå hur mycket mygg det va där!! Helt jävla sjukt!

Hundarna va iaf jätte duktiga & skötte sig iaf jätte bra! Fimax kom på andra plats & Barec vart bästa hanhund & vann sin klass.. :)

Efter en lång dag med hundar så skjutsade hakio ut mig till mamma & pappa där jag skulle hämta leia, tränade lite agility med henne & hon vart överlycklig. Hon älskar det verkligen så nu får jag väl ta tag i det där & anmäla oss till nån kurs :)

Sen va jag & pappa ute & körde lite, träna lite parkering. blää

Sen va det bara hem & slappa, har precis badat Leia & även mig själv så det luktar blöt hund i hela lägenheten.. Lovley..

Jahapp, imorgon så är man ju ledig ju så jag ska ner på ams & fixa lite..

Sen vet jag faktiskt inte vad som sker..

På tisdag ska jag iaf jobba extra på Maxi..

Nu ska jag ut & ta kvällsciggen sen sova!

Sov sött!

God morgon!

Hejsan hoppsan.

Idag är det fredag & jag jobbar mitt sista pass på maxiPUNKT
Jag vet inte hur detta kommer sluta. Vi får se helt enkelt, hoppas att jag får nån av jobben jag har sökt..

Igår var jag iaf ledig, & hela dagen spenderades åt att städa,diska,laga mat,skura,dammsuga,skrubba,rensa & tvätta en massa kläder..
Skönt att ha det gjort iaf..

Sen igår kväll skulle ju vi åka & handla mat men kalle vart kvar i garaget så det hann vi inte med, så då sa han att vi skulle göra det imorgon bitti, så han åkte iväg vid 8 imorse & sa att han skulle hämta mig kl 9 så vi kunde åka & handla.
Nu är kl 9:45 & jag har fortfarande inte hört nått ifrån han.. Suck, karlar.. Känns som att han inte gör något annat än kör fyrhjuling & är i garaget längre.. :(

Jaja, får väl ta & ringa han & kolla om det blir nått.. Ska väl gå ut med leia också..

hej!

trååååkigt

Hallu, Dagen har spenderats på jobbet, va typ jätte dött på morgon sen slog det till, anatar att dom flesta jobbar halv dag idag.. Jag slutade iaf 3 så det va skönt.. Mötte ingela på tåget så vi satt & snacka lite skit.
Sen som alltid går jag över vaksala torg på vägen hem, & där va det typ nå matmarknad, så en väldigt fint godis stånd där som ja va tvungen att gå förbi, va ju ett tag sen man åt godis så tyckte jag kunde unna mig de. va fudge bitar i olika smaker, lakrits, jordgubb, baylies & vanlig vanilj var godast :) Jag plockade kanske 10 olika sorter kanske 2x3 cm stora, 2 av nån så kalle får smaka, gisas vad det gick på. 106 spänn! :O haha men det va gott :)

Nu har jag bara suttit hemma, väntar på karln.

Man är ju ledig imorgon då, tyckte att man skulle hitta på nått men det verkar inte hända nått..

& alla har typ bangat på grönan så det blir nog inget :( Kankse åker eckerö ist, vi får se helt enkelt..

& nu har jag bokat uppskrivning/körning & tandläkar tid, får se hur det går :)

har försökt få tag på trafikskolan också så man kan boka iaf en lektion innan men det är bara telefon svararen som säger att dom stänger receptionen kl 17:30 & jag ringde 16:30 :S
Aja bättre lycka imorgon kanske..

På fredag jobar jag som sagt mitt sista pass. Får se vad som händer efter det söker jobb som en tok...

Ihelgen vet jag inte vad som händer nå skojj hoppas jag :)

På söndag ska jag på hundutställning med Fimax, tror det va i österbybruk..

Nu ska jag väl försöka göra nå vettigt, känns som att vi borde åka & handla idag också.. -.-

Hej!

halloj! :)

Då va det eb ny vecka, nya tag, & jag har gått ner 3 kilo :)

haha, helgen spenderades med kim på lördagen, hon,jag,bellan & vickan gick på marknaden :) sen hem till dom & grilla & singstar :)
Sen vart det till ängby jätte trevligt, tills kvällen slutade som den gjorde..

Söndagen vart lugn. jobbade stängnig...

Idag börjades dagen med en joggingrunda på 1,5 timme med leia :) Sen förbi fruktmarknaden på vaksalatorg & handlade, sen när jag kom hem såg jag att jag hade tappat 180 spänn, så jag kutade tillbaka & hittade en 100 lapp iaf. resten va borta. Surt!

Sen vart det till att gå & sola :) Riktigt skönt..

Sen åkte jag & Leia ut till farmor & snackade skit & jag dammsög åt henne..

NU är jag hemma iaf, & ska laga lasange åt min gubbe.. Egentligen ätee jag ju inte så mycket nu bara frukt & nutrillet men ska synda lite ikväll & äta lasange, känns ovärt att bara laga & inte få äta.. Får väl bli en längre promenad ikväll då..

Nu jobbar jag 8-15 tisdag & onsdag & sen 16-21 på fredag sen slutar jag ju jobba, undrar hur detta ska sluta.. jaja..

Puss på er så länge!

090513

Hellu, nu är jag hemma igen :)

Efter alla ärenden på stan så vart det en glass med Leia nere vid ån, & eve ringde & ville hitta på nå så hon mötte mig på stan & vaktade leia medans jag gick & tog min andra tbe spruta. Sen skicka hon sms medans jag satt där inne & sa att gubben i glass kiosken som hon stod  vid hade gett Leia både korv & glass.. Haha.. Kan ju säga att jag får lida för det nu!
Hon ligger & prutar som en gris, faaan va det luktar illa!

Sen vart det till att åka runt & komma på nått att göra ;P Vart en fika på konditoriet på coop sen rusta, coop & handla & sen hem..

Sen har jag,kalle,carro & leia vart ute på promenix runt högarna..

Nu ska jag hoppa in i duschen,måla naglarna,läsa min nya bok jag köpte idag, lösa korsord sen sova!

Puss

mjaaa

hejsan hoppsan!
här kommer lite uppdatering..

Måndag
Jag var ledig hela dagen. Städade lite på dagen, sen kom eve & hämtade mig så åkte hon,jag & leia & hämtade jocke & boss så åkte vi ut till fjällnora & badade hundarna & käkade lite sallad :) Riktigt trevligt, sen va ja med kalle till garaget en sväng, gick sen & handlade lite & laga hamburagre...

Tisdag
Gick upp alldeles för tidigit åkte till jobbet vid halv 7, jobbade till kl 19. Bläää... Sen kom mamma & hämtade mig så handlade vi lite åkte förbi donken sen körde jag hem...
Sen va de bara lugn hemmakväll, kalle kom hem typ halv 1 eller nått.. Så det vart till att sova då..

Idag
Vaknade & mådde inte riktigt så bra, bättre nu iaf. Kalle smsa & ville ha mat, gjorde falukorv & makaroner så åt vi tillsammans. Nu ska leia & jag ta & gå ner på stan, ska förbi banken, telenor & lämna in min skit mobil igen & sen så ska jag gå 6 ta min andra spruta mot TBE..

Imorgon jobbar jag jag 11-19, sen jobbar jag hela helgen :/

Aja, har inte tid att ligga här mera.. hej!

ledig helg avklarad, sköönt!

Hellu, nu har jag vart ledig två dagar, gryyymt skönt! :)
Igår åkte jag som sagt till eve & vi drog till hennes mamma, träffade bosse :) Fiina pojken..
Sen vart det till att åka till väsby. Jag,Eve,Jenny & Jocke.
Drog till infracity, sen donken sen kolla på racet i rosers..
Sen bar det av hemåt, droppa jocke i knivsta så drog vi brudar in till ua & gled lite, sen vart det hem & sova.
Idag vaknade jag tidit, mys med hjärtat (vart tsm ett år idag faktiskt <3) sen gjorde vi oss iordning & gisk ner på stan, vi insåg inte att klockan va alldeles för tidigt så inget va öppet, vart en kaffe på waynes sen kom nicklas & mini & hämtade oss..
Det vart till att åka till rixos & käka, sen lite shopping, Leia fick sig en flytväst idag :D
Sen vart det till att åka ut till fjällnora, jag,sofie & hundarna (leia & bamse) Karlarna kom även senare. Sen vart det hemgån satt hemma & slappa en stund.

Sen gick jag & älsklingen ner till texas longhorn (<3) & käkade, så jäääävla gott!!
Sen gick vi hem hämta hund & bil, åkte igenom billtvätten sen vart det till att åka till plantagen & umgås med lite folk :)

Imorgon så är jag ledig sköööönt :)
Får se vad dagen erbjuder..
Nu ska jag gå & poppa popcorn! Sugen!

Jag & sofie va även & kollade på bilar idag, jag har hittat min bil! & det är en opel?!?!?! men men gryymt jäkla fin :) (A)

Puss!




soool (:

Idag sov jag ut, så himla skönt! Har slappat hela dagen.
Sen kom Carro & hämta mig så åkte vi ut till fjällnora, leia fick ta sitt första dopp för igår, & gud så lycklig hon vart då, hon badade som en tok :)

Sen vart det hem, träffa kalle på gården sen åkte som iväg typ..

Nu ska jag iaf göra mig i ordning för att åka till knivsta, ska åka med Eve på träffen i sthlm (:

Hej då!


hemmakväll (:

Hellu (:

Igår vart det bara jobb, & jag kom hem sent! Usch,det va massa kunder vid stängning +att  vi hade ännu en ny vakt på jobbet som skulle stänga & han kunde ingenting så det tog jätte lång tid.. så hakio va snäll att skjutsa mig till knivsta så jag kunde ta 23.05 tåget därifrån, sen när jag kom hem så hade min fina pojke toksomnat så jag fick springa ner & hämta tvätten som va kvar.. Karlar..

Idag så började dagen vid 8, va ut på långis med leia.. Sen hem & förbi ica & köpte frulle (en drickyoghurt & en banan)
sen till tåget..
Jobbat 11-17, i kassan & på frukten.. suck..

Sen vart det hem & hämta leia & knata till ica & handla, hem igen & laga tacos :) Gubben kom hem & käkade sen åkte han iväg igen till garaget för att tvätta sin bebis, han ska ut & köra imorgon så jag vet inte vad jag ska hitta på, mamma & pappa ska göra iordning poolen imorgon, får se om ja åker ut dit..
Sen har jag bara suttit här framför tvn :) skönt, nyss gjort efterrätt, vaniljvisp med hallon & jordgubbar, så jääävla gott! :)

Nu ska jag nog försöka få med leia ut på en promenad, det är inte det lättaste nr det regnar, hon tycker inte om det hon vill bara gå in igen den lilla mesen :P

Är ju ledig nu lör-sön-mån, har ingen aning om vad som händer bara...

Sov gott! :)


uppdatering!

ja jag vet, jag ligger efter som vanligt..

Söndag
Jobba. Hem & göra sig i ordning. Ner på stan & möta jennie. Cider. Max. Terassen. Redbullvodka. White russian. Gå till bj. Dansa. Cider. Röka. Rosapantern x ?. Toabesök. White russian. Dansa. Tranbärsdrink. Baylies. Röka. Annansdrinkar. Smirnoff. Dansa järnet. Öl. Snacka skit. Redbullvodka. hemgång på x antal minuter. DÄCKA!.

Måndag 
Vakna & tycka synd om sig själv. gränby med elin & tjejorna, fika & kika kläder & shoppa lite.
Ner på stan & käka kina med elin & snacka massa skit :)
Hem & sova sen typ :)

Tisdag
Vakna tidigt, farmor kom & hämta mig, vi åkte runt & handla lite saker, nya jeans & lite tröjor & leggings bla :)
Sen coop & handlade mat. Sen hem till henne satt & kolla tv & mös typ. Lagade mat & sen kom kalle & käkade. Va in till pappa & hämtade datan som han fixat till. Ringde även & bokade riskutbildnings kursen.
vart till garaget, kalle fixa & pula. Hem & sova.

Onsdag
Jobba 8-16. Ner på stan & kikade. Köpte med cupidosallad hem. tog det lugnt. eve ringde. det vart till att gå ner på stan & gå på skiva idag med. :) på bj. Fyfan va kul det va! öl.cider.drinkar.skumpa.shots! vi ägde dansgolvet,borden & högtalarna för den delen också! haha. Sen vart det till att gå till max med natta & tanja. Sen knata hemåt, mötte john på vägen. & sen även peter på vägen. Sen hem & toksomna på en gång :) trevlig kväll!

Idag torsdag
Vaknade upp & mådde förvånadsvärt bra :)
Har bara tagit det lugnt, vart ute med leia & gick & handlade lite.
Ska ev ner på stan nu, john ringde & ville ta en fika.
Sen ska jag jobba 17-22.

Imorgon ska jag jobba 11-17 sen är jag ledig lördag,söndag & måndag. Ingen aning om vad som händer i helgen.

Det va väl snack om ev grillning?

Jaja, ska försöka göra nå vettigt..

Puss på er!

Kommer lite bilder ifrån valborg..


Eve,Jenny and me! Sommmmarrr! <3


Sandra va happy (:


Delar av gänget (:


Jag skulle köra en stek pose när john titta fram & förstörde ;D


Ett halvt stycke fredde & en helt stycke viktor, våra trubadurer (:

hej hopp!

sorry för dålig uppdatering men vart mycket nu på sistonde..
Onsdag kände jag mig skit hängig men gick till jobbet iaf, det fick jag ju pina för, spydde på jobbet, gick hem & tok somnade typ, behövdes! sen så städa jag lite.. Kalle fyllde ju trots allt år :)

Dagen efter mådde jg iaf lite bättre, inge spya iaf..

Så på morgonen gick jag ner på stan & mötte tjejorna så satte vi oss i stadsparken, champange frulle med jordgubbar :)
Sen träffade jag en massa trevligt folk som man inte sett på hundra år :)

& john & co kom förbi :) så vi hade väl 4 egna trubadurer! så jäkla mysigt, vi sjöng en massa &  skratta & hade jätte mysigt :)

Kalle va till arlandastad på morgonen & serva fyrhjulingen & sen va dom ute & lekte av sig nere på stan :)

Fram mot em så skulle alla aplittas & åka hem & äta & liknande så kalle & pojkarna kom ner på stan så möttes vi upp & gick & käka, sen vart det häng på stan en stund, vi gick till santorini (eller salt som det numera heter) & satt hela stora gänget, sen va det dags för mig & kalle & knata hem & ge leia mat & gå ut med henne..

Sen bar det iaf ner på stan igen för att ta bussen till gsunda på fest, vi va typ där & vände, tog en taxi hem så vart det till att sova..

Igår (fredag) så åkte vi till västerås vid 11 med kalles family, julia & kalle hade ju fyllt år så det va fika & mys ute hos dom, med boll lek & bus..
Sen åkte vi hem mot kvällen, stanna i stan & tog våran bil för att sen åka ut till min mamma & pappa där även syter,david & axel va, det vart grilla & kubb :)

Sen åkte vi hem tidigt, lämnade leia hos farmor också, jag jobbar 12-22 idag & kalle åkte vid strax efter fem imorse för att va funktionär på nån rally sprint utanför uppsala & imorgon jobbar jag också & kalle ska ut & köra fyrhjuling så hon har det bäst där :) ska hämta henne imorgon efter jobbet när jag ska ut till pappa & lämna datorn som håller på att dumma sig..

Imorgon är det sandras skiva! & jag har fortfarande inte kommit på nått  så jag får nog gå dit som jag är tråkig som man är ;P

jaja, nu ska jag ta & hoppa in i duschen så man kommer i väg, ska försöka tjata på sandra som va fotograf på valborg att skicka bilderna så kan ni få kika..

& måste nämna att ja älskar min farmor över allt & alla! hon är min bästa vän! vad skullle jag göra utan henne!?

puss på er! ut i det undebara vädret!


RSS 2.0